Relatiecoaching

Investeer in je relatie

Is jullie relatie eigenlijk best oké… maar wil je er graag ‘meer’ uithalen of een verdiepingsslag maken in jullie relatie? Of zijn jullie onlangs ouders geworden en verliezen jullie elkaar als partners een beetje uit het oog? Dan is relatiecoaching wellicht de juiste stap. Relatiecoaching biedt een waardevolle kans om een diepere laag van jullie relatie te bereiken en om de verbinding te versterken. Een gezonde, liefdevolle relatie is van onschatbare waarde. Het is de basis voor geluk, veerkracht en persoonlijke groei. Door te kiezen voor relatiecoaching investeer je niet alleen in jezelf, maar ook in de toekomst van jullie partnerschap.

Verschil  tussen relatiecoaching en -therapie

Meestal als stellen de stap nemen om in relatietherapie te gaan, dan ligt er meestal al een structureel communicatieprobleem, conflict(en) of trauma aan ten grondslag. De ruzies zijn dan vaak al hoogoplopend en terugkerend, waardoor er veel spanning in de relatie ontstaat en de intimiteit op een laag pitje komt of zelf helemaal geen sprake meer van is.

Met relatiecoaching ga je als stel meer ‘aan de voorkant’ zitten en schakel je hulp in, voordat het een conflict of issue wordt. Daarnaast klinkt coaching voor de meesten ook ‘vriendelijker’ dan therapie. Eén van de belangrijkste voordelen van relatiecoaching is dat het een veilige ruimte biedt waarin beide partners hun gevoelens kunnen uiten, zonder angst voor veroordeling. Zo komen jullie écht met elkaar in gesprek en leren jullie elkaars behoeftes kennen.

Waarom kiezen voor relatiecoaching?

Voor iedereen die wil investeren in zijn relatie/partner is relatiecoaching geschikt. Hieronder nog een paar redenen om hiervoor te kiezen:

Objectieve ondersteuning

Ik bied objectieve ondersteuning zonder partijdig of bevooroordeeld te zijn en zal jullie beide helpen om op een eerlijke manier naar de situatie te kijken. Daarnaast geef ik waardevolle inzichten en advies waardoor jullie relatie versterkt wordt.

Effectieve communicatie

Eén van de belangrijkste aspecten van een succesvolle relatie is begrijpelijke communicatie. Ik leer jullie hoe je effectief kunt communiceren, zodat jullie beter begrip en verbinding met elkaar kunnen creëren.

Verbeterde intimiteit en seksualiteit

Relatiecoaching kan ook helpen bij het herstellen of verbeteren van de intimiteit en seksualiteit in jullie relatie. Door openlijk te praten over deze onderwerpen en eventuele obstakels te overwinnen kunnen jullie weer een diepere emotionele band ontwikkelen.

Neem vandaag nog contact met mij op en ontdek hoe ik jullie kan helpen bij het ‘verbeteren’ van jullie relatie.