Over mij

Zoals mijn praktijknaam al aangeeft heet ik Sandra Ingeborg de Vries, ik woon met mijn vriend en drie dochters in Sneek. Na mijn middelbare schoolperiode heb ik HBO Management Economie en Recht gestudeerd aan de NHL te Leeuwarden en daarna HBO Toegepaste Psychologie. Na mijn studeren ben ik bij Aegon in dienst gekomen en ben daar acht jaar op de afdeling Hypotheken werkzaam geweest. Hier heb ik veel mogen leren over leiding geven, coördineren en het zakelijke aspect van de maatschappij. Aansluitend ben ik een paar jaar in dienst geweest bij het Koninklijk Fries Paarden Stamboek, waar ik de jonge Friese paarden trainde voor de ABFP-test bij WB Stables te Warga.

Sinds mijn vierde levensjaar ben ik via mijn opa ‘besmet’ met de passie voor de paarden(sport). Op mijn zesde begon ik met ponyrijlessen en op mijn elfde kreeg ik mijn eerste pony. In de discipline dressuur heb ik met mijn pony de hoogst haalbare klasse gehaald. We waren opgenomen in het Rabobank Talententeam Jeugd en ook mochten wij meedoen aan de EK-selecties. Later ben ik met mijn paard internationale wedstrijden gaan rijden en ben ik Zware Tour geklasseerd. Daarnaast ben ik jaren als jurylid bij de basissport dressuur van de Koninklijke Nederlandse Hippische Sportbond actief geweest. 

Al sinds ik kind was probeerde ik de verbinding tussen mensen te stimuleren en conflicten/ruzies van anderen op te lossen door te bemiddelen. Harmonie en balans zijn erg belangrijk voor mij, zonder daarbij je eigenwaarde te verliezen. Ik heb mijn opleiding tot mediator gevolgd aan de Christelijke Hogeschool Ede, deze behoort tot een van de beste opleidingen van Nederland op dit gebied. Bij Psychodidact te Waalwijk heb ik de opleiding tot relatietherapeut afgerond. Dit alles heeft ertoe geleid dat ik mijn eigen praktijk ben begonnen, naast mijn (parttime) baan in loondienst als Officemanager bij Montage Service Friesland.

Mijn praktijk

Mijn praktijkruimte bevindt zich in het pand aan de Zadelmakersstraat 26 te Sneek op de eerste verdieping. Er is ruime (gratis) parkeergelegenheid voor de deur aanwezig. De praktijkruimte biedt veel privacy en er is ruimte voor zes personen aan tafel.