Relatiecheck

Zie je relatietherapie of -coaching niet zo zitten, maar wil je wél graag een verdiepingsslag in je relatie? Dan is de Relatiecheck misschien voor jullie een geschikte optie!

In vier sessies naar een verdiepingsslag in jullie relatie

De relatiecheck bestaat uit een viertal sessies van ongeveer een uur. Waarin in de eerste sessie aandacht wordt besteed aan jullie beide als individu, als partners en hoe dit zich tot elkaar verhoudt. Tevens wordt er vastgesteld op welke drie onderwerpen jullie graag een verdiepingsslag willen maken. Deze drie onderwerpen komen aan bod in de overige drie sessies. Denk hierbij aan onderwerpen zoals bijvoorbeeld; communicatie, tijdsbesteding,  intimiteit, etc.

Na de laatste sessie ontvangen jullie van mij, per mail, een samenvatting van het besprokene in de sessies en de gegeven tips. Ook zet ik hierin een ‘opdracht’ die uniek is voor jullie relatie, deze kan dan uitgevoerd worden op een zelf uitgekozen tijdstip. Zo worden jullie uitgedaagd om aan jullie relatie te blijven werken/investeren en kunnen jullie het teruglezen wanneer jullie dat willen.

Nieuwsgierig geworden? Neem gerust vrijblijvend contact met mij op.