Tarieven

Kosten voor Familie mediation

Het uurtarief is €125,- (exclusief BTW) per uur. Dit mediationtraject neemt meestal ongeveer 3 tot 5 sessies in beslag, afhankelijk van de complexiteit van het conflict. De gesprekken duren gemiddeld tussen 1 tot 1,5 uur.

Kosten voor Scheidingsmediation

Het uurtarief is €125,- (exclusief BTW) per uur. Het aantal benodigde sessies is afhankelijk van de complexiteit van de scheiding en de onderlinge verstandhouding tussen de partijen. De gesprekken duren gemiddeld tussen 1 tot 1,5 uur.

Kosten voor Arbeidsmediation

Het uurtarief is €135,- (exclusief BTW). Het aantal benodigde sessies is afhankelijk van de complexiteit van het conflict. De gesprekken duren gemiddeld tussen 1 tot 1,5 uur.

Kosten voor Nalatenschapsmediation

Het uurtarief is €135,- (exclusief BTW) per uur. Dit mediationtraject neemt meestal ongeveer 3 tot 5 sessies in beslag, afhankelijk van de complexiteit van de zaak en het aantal betrokken partijen.

Reiskosten (voor mediation op locatie)

Wanneer er voor de mediation een andere locatie wordt gekozen dan in de regio Sneek, wordt €0,25 per gereden kilometer berekend. Reistijd tot een half uur wordt niet berekend, daarna wordt €50,- (exclusief BTW) per uur in rekening gebracht*.

* Cliënten via Notarispraktijk Interwaert betalen eenmalige reiskosten van €45,- (inclusief BTW) bij een mediationtraject op kantoor in Hardinxveld-Giessendam.

Kosten voor Relatietherapie

Het uurtarief is €95,- (exclusief BTW) per uur. De sessies duren gemiddeld tussen 1 tot 1,5 uur.

Kosten voor Relatiecoaching

Het uurtarief is €65,- (exclusief BTW) per uur. De sessies duren gemiddeld tussen 1 tot 1,5 uur.

Kosten voor Relatiecheck

Vier sessies voor €265,- (exclusief BTW). De sessies duren gemiddeld 1 uur.

Kosten voor kennismakingsgesprek

Het kennismakingsgesprek is gratis indien er daarna gekozen wordt voor een traject in mediation of relatietherapie/-coaching. Mocht dit niet het geval zijn, dan zijn de kosten €50,- (exclusief BTW).